Bedste canadiske oplevelse

Søndag aften kom jeg hjem fra en tur, der uden tvivl har været min bedste oplevelse i Canada ind til videre! En kanotur i Algonquin Provincial Park med McMaster Outdoor Club. Jeg havde virkelig høje forventninger til turen, men jeg blev ikke skuffet. Tværtimod – turen var langt bedre end jeg havde håbet på. Der var så mange overraskelser undervejs, som jeg slet ikke anede jeg ville støde på.

Canada er kendt for deres natur, så det var lidt en selvfølge at jeg skulle med på turen, da jeg gerne ville opleve det fantastiske syn af træernes farveskift.

Vi var omkring 60-70 mennesker med på turen, hvoraf rigtig mange var udvekslingsstuderende. Vi blev tilfældigt delt ind i grupper af 8-9 personer, for klubben var af den mening at man meldte sig ind i gruppen for at lære nye mennesker at kende. Vi hyggede os rigtig godt sammen i min gruppe. I løbet af weekenden lavede vi lejrbål, slog telte op, lavede dårligt-smagende vand af søen og mad over bålet, legede “I’m having a party and I’m bringing …” (morsom leg – jeg fik det største grineflip!), tre af os sov under stjernerne (jeg har aldrig set så mange stjerner før!), badede i søen (og følte sig utrolig ren bagefter) og spiste frokost på klippen bagefter.

Nogle af de andre gruppe så elge svømme over søen, så heldige var vi desværre ikke.

Campen var indhyllet i tåge inden vi tog afsted lørdag morgen

DSC_0007

DSC_0009

DSC_0011

DSC_0013

DSC_0015

DSC_0016

DSC_0025

Vi sejlede/kravlede over en bæverdæmning.

DSC_0022

Vores første portage – 470 m, hvor man ene mand skulle bære en kano. Det var hårdt! Det føles stadig som om jeg har blå mærker på skuldrene. Vi have 8 af dem. Hvis man ikke bar en kano skulle man bære kæmpestore rygsække med alt vores udstyr til camping.

DSC_0026

En snapping turtle – ca. en halv meter bred. Jeg havde ikke forventet at der var skildpadder. De kan åbenbart bide ens finger af, hvis man stikker hånden ned til dem.

DSC_0029

DSC_0031

DSC_0037

Min gruppe

DSC_0060

DSC_00782 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s