Homecoming Weekend

Sidste weekend skete der meget i byen. Om fredagen var der food trucks og gratis ting og sager på campus. Om aftenen var der fest i nærmest hver andet hus man passerede. Jeg var til fødselsdagsfest hos mix-formanden Pari – det var fuldstændig sindssygt. Huset var proppet med mennesker og musikken pumpede.

Jeg var herregod til beerpong! Jeg fik flere bolde i kopperne end uden for kopperne – det var sjovt! Senere på aftenen tyndede det lidt ud og det endte med at vi kunne sidde ned og hyggede os rigtig godt – til trods for at folk, som vi ikke kendte nogle gange vadede ind i huset for at feste med.

Dagen efter stod den på amerikansk football, hvor de har en tradition med at spise pandekager (og drikke øl), men vi måtte desværre nøjes med timbits, fordi hende som havde pandekagen-mixen havde låst sig ude af sin bil, så hun måtte lige vente på en ekstranøgle før hun kom.

DSC_0099Skolens marching band

DSC_0102

Der var en som havde bevæget sig ind på banen under kampen, men han blev dog fanget efter at være blevet jaget rundt i et halvt minuts tid. Det var lidt sjovt at se – folk grinte rimelig meget og ham, som fangede ham havde da også et rimelig stort smil. Han kunne vist godt se det sjove i situationen

DSC_0112

Det er lidt ærgeligt at jeg ikke har nogle billeder af folk. Folk var klædt rigtig flot på i farverne maroon (bordeaux) og hvid, som er McMaster Marauders farver, men ellers kan man se lidt flere billeder på min facebook profil, hvis I er interesseret.

Denne gang vandt vi 66-3, så det var en noget sjovere kamp at se!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s