New York, New York

Sidste onsdag vendte jeg næsen mod New York sammen med Yaltah (endnu en tysk udvekslingsstuderende – dem har jeg det godt med!), da vi havde en kort “reading week” (en form for læseferie) for at spendere de næste par dage der – vi tog desværre allerede hjem søndag aften. Vi tog en bus fra Toronto og havde ca. 10 timers transport, hvilket ærligt talt ikke er særlig meget, når man er vant til at sidde i en bus i 24 timer for at komme på skiferie i Alperne.

Vi havde en fantastisk tur! Vejret var rart og dejlig varmt (15-18 grader), bortset fra den sidste dag, hvor temperaturen faldt. Vi stødte ind i en maratonsløber den sidste dag, som udtalte at det havde føltes som at løbe i et køleskab. Det eneste lidt ærgerlige var, at vi boede i the Bronx, så det tog en time med subway’en at komme ind til byen hver dag. Til gengæld boede vi gratis, fordi vi couchsurfede!

Til trods for de få dage, nåede vi alligevel meget! Typisk stod vi op kl. 9 og var først hjemme ved 2-3 tiden. Vi så et Halloween optog, så ground zero memorial, high line, musicalen Cinderella (Askepot), drak cocktails, en masse andet og shoppet blev der selvfølgelig også 😉 Derudover mødte vi nogle utrolig spøjse og venlige personer.

Neden for er lidt billeder, men det næste stykke tid, har jeg tænkt mig at poste billeder i forskellige kategorier – Halloween, New York’s mennesker, bygninger/arkitektur, mad/drikke og sights. Hvis, der er noget I gerne vil se først, må I hellere end gerne råbe op!

IMG_9392 DSC_0170 DSC_0179

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s