New York: People watching

At betragte folk og forestille mig deres historie, synes jeg er vældig underholdende. Da jeg var i New York sammen med Yaltah i oktober, fik jeg taget en del billeder af folk (lidt inspireret af Humans of New York), som det efterhånden er på tide at dele med jer.

Første morgen i New York spiste vi morgenmad på The Rainbow Diner i the Bronx sammen med en tysk pige, som også couchsurfede samme sted som os (sjovt nok havde hun prøvet at lære lidt dansk, fordi hun er vild med Jussi Adler-Olsens bøger). Imens vi sidder og spiser, komplimenterer den sorte kvinde på nedenstående billede den tyske pige og siger at hun ligner en plus-size model. Derudover anbefaler hun os at drikke en masse vand, fordi hvide mennesker aldrer hurtigere end sorte! Det var et meget underholdende møde med hende.

DSC_0073

The Rainbow Diner er i 42 år blevet eget af den samme ejer og var egentligt et meget hyggeligt sted. Folk fra Manhattan betragter egentligt ikke the boroughs for at være en del af New York, men det var faktisk meget interessant at møde disse mennesker og høre deres historie. De mener selvfølgelig også at the Bronx har meget at byde på fx deres zoologiske have og botaniske have.

DSC_0075

Denne kvinde, Emily mødte vi en aften, hvor vi var lidt i vildrede angående, hvor vi ville spise. På ægte turistmanér stod vi med snuden begravet i vores guidebog, for at finde et sted i nærheden af SOHO. Hun spurgte hvad vi ledte efter og jeg begyndte at forklare, at vi gerne ville finde et sted at spise, hvor man kunne få pizza. Emily var meget hjælpsom og spurgte ind til, hvor sultne vi var og hvor langt vi var villige til at gå. Hun endte med at foreslå restauranten Spunto i the West Village, hvor hun bor. Vi begyndte at følge efter hende og faldt i snak. Hun virkede til at være en helt igennem fantastisk kvinde. Hun havde en phd i kommunikation (mener jeg at huske), som hun havde taget i Schweiz og ejer nu hendes eget firma Open Invo.

NYC spunto

De tre næste billeder er fra highlinen.

DSC_0093

DSC_0092

DSC_0097

Han syntes vist at jeg var lidt fræk at tage hans billede.

DSC_0108

DSC_0111

Fra Broadway Bites

DSC_0146_2
DSC_0120

Den sidste dag ville vi lige hurtigt i Central Park, men det fik vi ikke lov til, fordi parken var spærret af på grund af Marathon. I subwayen mødte vi denne udmattede australske kvinde, som lige var blevet færdig med løbet. Alle marathonløberne kørte gratis med subwayen den dag. Det tror jeg løberne var ret glade for!

DSC_0174

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s